Bredbånd og mobiltelefoni

Bredbånd og mobiltelefoni

Vi lever i en internet afhængig verden. Stort set alle problemer kan nemt og hurtigt løses ved hjælp af internettet. Dette er grunden til de fleste hjem i dag stort set uden undtagelser har en internetforbindelse.

Flertal af internettet opkoblingerne er udført via bredbånd aftaler, da dette er en billig måde at få internet adgang. At indgå i en pakkeløsning på telefon og bredbånd tilbud er ganske givet en god måde at få relativt hurtigt, billigt, internet som du kan anvende med din PC i dit hjem eller via mobilen når du er væk fra hjemmet, ved brug af din smartphone.

Få de billigste mobilpriser og billigste mobile bredbånd

Først og fremmest bør du undersøge markedet og se hvilke udbydere der har tilbud på deres ydelse. Det gælder somme tider om at gå efter et pakketilbud. Dette indebærer, at jo mere du køber hos den samme udbyder, des mindre vil prisen være. Der er også flere udbydere der tilbyder digital tv og mobil abonnementer. Blandt andre tilbyder 3 Mobil både 3 mobilt bredbånd, mobiltelefoner og mobil tv. De har også tilbud hvor de har sænket deres mobilpriser og takster på surf i udlandet (Norge, Sverige og EU). Flere udbydere har tilbud på bredbånd, bl.a. er der Skyline bredbånd som tilbyder mobilt bredbånd gratis i én måned til nye kunder. Dette kan være en mulighed, hvis du ikke er interesseret i at få en kabel tv pakke eller fastnet telefon.
Du kan også gøre dette, hvis du tidligere har haft dit kabel-tv og mobil abonnement spredt flere steder. Det er altid værd at sammenligne mobilpriser, her er mange tilbud på markedet og der kan ofte være mange penge at spare ved at forny dit abonnement når dit ”håndjern” udløber og derved opnå besparelse på mobiltaksten og samtidig få en billig mobil.

Lidt teknisk om internet telefoni

Selvom det ikke er strengt nødvendigt, gør en bredbåndsforbindelse dine internet telefonopkald pålidelige. Voice over Internet Protocol (VoIP) bruger en terminologi der kaldes Quality of Service (QoS), der er foranstaltninger der er med til at sikre at IP pakker der er påvirkelige over for forsinkelser prioriteres så de lettere kommer gennem nettet og derved sikres et bedre flow og mere stabil telefonlinje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.