Mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd er du online altid

For kun et par år siden kunne oplevelsen ved at bruge mobilt bredbånd bedst beskrives som træg. Den langsomme mobiltelefonforbindelse blev primært benyttet til at gå online, og hente uddrag af nyheder om f.eks. de nyeste ringetoner – i et utroligt langsomt tempo.

Ny verden – nye muligheder

I dag er anvendelsesmuligheder for mobilt bredbånd heldigvis udvidet betragteligt og mobilt bredbånd priser er nu på et leje hvor alle kan være med. Dels er hastigheden mangedoblet, og kan anvendes af en lang række enheder – alt lige fra din laptop, men hastigheden er også tilstrækkelig til f.eks. stationære computere. Du kan altså få fuldstændig uhindret adgang til bredbånd, uanset hvor du befinder sig – og netop den kombination gør de mobile bredbåndsløninger interessant for folk der rejser meget og ønsker at bruge internettet på farten. Har du f.eks. både sommerhus og rejser meget, behøver du kun én forbindelse.

Stor konkurrence på mobilt bredbånd

Specielt det seneste år er konkurrence på mobilt bredbånd blevet intensiveret voldsomt. Flere af de nye mindre mobilsselskaber kæmper hårdt for at tilkæmpe sig markedsandele, og ganske som da selskaber som tilbød taletid på mobilen, som f.eks. Telmore og CBB startede med i starten af 00’erne, så ser vi den samme tendens idag. Heldigvis er det noget som kommer forbrugerne til gode. Læs også mere om mobilt bredbånd dækning.

Faldende priser på datatrafik på mobilnettet

Priserne er faldet drastisk, og de fleste selskaber som tilbyder billigt mobilt bredbånd, har sløjftet tidligere begrænsninger for hvor meget du må bruge din internetforbindelse før det begynder at blive alvorligt dyrt. Det var ikke unormalt at der var et et maksimum på 1GB downloadet data på nogle abonnementer. Herefter kom der en betragteligt omkostning på. Du skal dog stadigvæk være opmærksom da det ikke er alle udbydere som har ændret praksis endnu – LÆS ALTID DET MED SMÅT

Mobile bredbåndsløsninger til folket

Med 3G bredbåndspriser som ligger i omegnen af 150-250 kr/md, er det blevet meget mere attraktivt at købe et USB modem til din lille laptop. Har du en ipad, eller f.eks. en bærbar med indbygget plads til et sim kort kan du også blot bestille et sim kort, og herefter indsætte den i din mobile enhed (computer/ipad) etc. Herefter vil du kunne bruge din bærbare helt uden irriterende USB modem som stikker ud af siden. Jeg har personligt prøvet flere gange at 3G modemmet er gået i stykker ved lidt for meget rejseri. Du skal dog være 100% sikker på at din pc/ipad faktisk er forberedt på at have et SIM kort, før du bestiller. Check evt. din manual ud, eller lav en hurtig søgning på google. Læs også mere om bredbånd tilbud.

Én kommentar til “Mobilt bredbånd”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.