Mobilt bredbånd hastigheder

Mobilt bredbånd hastigheder

Mobilt bredbånd hastighed er en af de vigtigste faktorer som brugerne bør kigger efter. På grund af den store forbedring i teknologien er en række af nye mobile bredbånd selskaber kommet på markedet med mere avanceret teknologi flere med løfte om høje bredbåndshastigheder.

3G hastighed på internettet

3G trådløse netværk er en meget udbredt trådløst bredbåndteknologi med høj hastighed. 3G trådløse netværk har typisk en download hastighed på 786 k/s til 2Mb/s og upload hastigheder som er lidt mindre og ligger i omegnen af 400 kb/s til 800 kb/s. 3G trådløse netværk kan bruges meget nemt og ligger i et forholdsvis fornuftigt prisleje. Der er også stor mobilitet forbundet ved at anvende 3G-trådløs internetforbindelse.

Indførelsen af 4G i Danmark

En anden mere avanceret teknologi der konkurrer med 3G trådløse netværk er 4G netværk teknologi. Videochat var ikke muligt tidligere, men med indførelsen af 4G trådløse netværk, er det netop blevet muligt og nu kan du kommunikere med andre via internettet alt efter dine behov. 4G i Danmark er nyt men der er flere firmaer der er begyndt at tilbyde 4G net, herunder Skyline som allerede er på markedet, 4G TDC der begyndte at blive rullet ud i slutningen af 2010 i de større byer og 4G Telia er på vej i foråret 2011. Læs mere om de nye 4G i Danmark her.

4G dækning er således kun nået de større byer ind til videre men teknologien er således over os og den er specielt udviklet til de brugere, der ønsker særligt høje internethastigheder. Samtidig er der ingen tvivl om, at 4G er det mest pålidelige mobile bredbåndsnet i sammenligning med andre trådløse netværk. Du kan endda downloade og streame videoer med 4G trådløse netværk mens du er på rejse. Hvis din familie og venner bor langt væk kan du bringe dem tættere ved hjælp af 4G trådløse netværk. Det kan også udnyttes meget effektivt i byggebranchen ved at kommunikere trådløst fra byggepladser. Hvis du benytter dig af 3 mobil eller 4G mobiler til internetadgang fra din smartphone eller tablet pc, vil du være udstyret med UMTS som står for Universal Mobile Telephone Service.

Forbrugerne er opmærksomme de mobile bredbånd priser

Men på trods af alt den avancerede teknologi i trådløse bredbånd er de fleste opmærksomme på mobilt bredbånd priser. Desto mere avanceret bredbåndsteknologien bliver desto mere skal forbrugerne betale for ydelsen; med andre ord er de mobile bredbånd priser direkte relateret til deres funktion. Hvis du ønsker at have et netværk med meget høj hastighed, så vil du også komme til at betale mere for det. Før du vælger et bestemt mobilt bredbåndsnet skal du se efter deres specifikationer for eksempel hvor hurtigt er det mobile bredbåndsnet, hvilke arealer det dækker og primært det mobile bredbånds pris? Du kan få indblik i et mobilt bredbåndsnetværks pris ved at sammenligne forskellige mobile bredbånd priser på siden her.

Mobilt bredbånd dækning

En anden vigtigste faktor, der skal holdes for øje er netværksdækning. Hvis et mobilt bredbånd som du bruger ikke har ordentlig dækning i dit område vil det være værdiløst for dig, og du er således bedre stillet ved at skifte dit mobilnet til et andet netværk, som kan give dig den optimale dækning. Det fungerer på samme måde som hvis en mobiltelefon ikke har noget signal og er stærkt generende. Mobilt bredbånd skal give dig frihed til at bruge internettet hvor som helst og når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.