Billigste mobilt bredbånd

Sådan finder du det billigste mobilt bredbånd

Priserne på mobilt bredbånd har altid været svingende,  men tendensen har været klar – Det er blevet meget lettere at finde billigt mobilt bredbånd i dag. Men der er et par ting du skal undersøge inden du beslutter dig for en udbyder med slagtilbud på 3G/4G trådløst internet

Fri konkurrence giver billigere mobilt bredbånd

Den frie konkurrence har altid kommet forbrugerne til gode. Men når det kommer til telemarkedet så er der desværre en tendens til at  abonnementer, priser og sammensætninger af diverse pakker gør det nærmest umuligt at sammenligne priser på mobilt bredbånd. Og når man så lægger forskellige netværkstyper og internethastigheder oveni, bliver billedet desværre ikke lettere.

Hvordan skal du sammensætte din bredbåndspakke?

Kvalitet og pris har en tendens til at hænge sammen. Når vi taler kvalitet på mobilt bredbånd så er der følgende du skal tage højde for

  • Netværksdækning – har udbyderens net en solid dækning, så du kan komme online alle steder i landet? Se mere om mobilt bredbånd dækning
  • Hastighed: Jo hurtigere forbindelse, desto bedre. Bruger du tunge applikationer og kan lide at streame, er dette et meget vigtigt parameter for dig. Skal du blot checke mails, så behøver du ikke en voldsomt stor båndbredde på din internetforbindelse. Hastigheden måles i mb/s – og jo højere desto bredre. Læs mere om mobilt bredbånd hastighed
  • Driftsstabilitet: Det giver sig selv at et ustabilt net ikke er specielt godt
  • Sammenhæng og mulige rabatter i forhold til eksisterende internet udbyder – måske kan du få en samlepakke på din telefoni/internet og tv pakke?

Så har du allerede mobilt bredbånd i dag men syntes ikke kvaliteten lever op til dine forventninger, så tag et kig på markedet for at se om der findes bedre og måske endnu billigere og bedre løsninger til dig. Du behøver nemlig ikke altid gå på kompromis med kvaliteten og samtidigt få billigere mobilt bredbånd.

Vidste du at:

  • Mobilselskaber som har tilbud på internet over mobilnettet ikke nødvendigvis giver de samme tilbud til deres eksisterende kunder?

Tager man et hurtigt blik over de utallige kampagner og udbydere af trådløst internet via 3G eller 4G, er der ingen tvivl om at der er hård konkurrence. Ved første øjekast kan det se ud til at priserne er næsten ens. Du skal dog ikke altid tage en forhastet beslutning om at tage en tilfældig udbyder af mobilt bredbånd, for der kan komme andre afgifter oveni den pris du ser på markedsføringsmateriale.

Gebyrer og andre omkostninger:

Se på gebyrer der ligger uden for de tjenester, du ønsker. Gebyrerne kan omfatte opstartsgebyr, PBS opkrævningsgebyrer, loft over download (altså kr/mb som du henter), bindingsperiode, leje af USB modem, gebyr for SIM kort, gebyr for overførsel af abonnement, gebyr for opsigelse af abonnement, omkostninger ved at åbne/lukke for udenlands billig internet. Roaming afgifter. Så se hele pakken igennem så du vælger det billigste mobile bredbånd som passer lige netop dig og dine behov.

Sæt turbo på din løb og få ekstra services med i din trådløse bredbåndforbindelse

Du kan også spare penge på dine mobile bredbåndstjenester, ved at se forskellige typer af incitamenter og bonus som din udbyder kan tibyde dig for at blive fast kunde, eller helkunde. Måske kan det betale sig at tegne en abonnement med en Ipad hvor du får tilskud? Eller hvad måske kunne du også bruge en ny mobil samtidigt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.